„Custom Festival” upON Resita City – 2019

In perioada 5-7 Iulie 2019, pe dealurile Resitei, vor rasuna hituri pe care le fredonati in timp ce conduceti masina : “In the Shadows” si „First day of my life” ale trupei The Rasmus, sau „Flori de Mai” de la Alternosfera, vom avea spectacol total oferit de Emir Kusturica sau Alex Calancea, si vom gusta rock adevarat cu legende cum sunt UDO si Doro sau Massive Wagons, acestia fiind doar cativa dintre artistii prezenti la concertele din Poiana Golului.

CUSTOM Reșița este un eveniment care nu ține cont de concurență și nu este reticent față de ea, din contră, o acceptă ca upgrade de țară! Generațiile noi sunt “în vizor”,  încurajate de valori reale: părinți și părinti ai părinților, generații diferite la un loc, împărtășind nu doar muzică, ci mai ales experiență, indiferent de trend, stil sau vârstă. Urcăm un public urban într-un mediu natural, înconjurat de activități creative și trupe de rock care au creat istorie.

Împărtășim cu voi curajul de a exprima o stare de moment și un sentiment de prietenie, o ideologie, o emoție,  o cale, dorința de CUSTOM, de schimbare, de a fi altfel.

Vă așteptăm aici cu pasiunile voastre, cu tot cu prieteni și copii, pentru că suntem pregătiți să descoperim împreună noi povești de viață.


Am pus deja în vânzare biletele care au un preț special până pe data de 15 martie: un abonament de trei zile – 150 lei redus de la 250 de lei, prețul întreg.

Lista de artisti internationali cuprinde nume importante, dintre care, astazi, organizatorii ii mentioneaza pe: The Rasmus, U.D.O, Massive Wagons, DORO, Emir Kusturica & The Smoking Orchestra, Alexa Calancea, Alternosfera.


Leave a Reply

Your email address will not be published.