Descopera lumea din RUXX prin intermediul Questo

Questo, platforma de divertisment urban care ofera jocuri tematice de explorare a lumii reale, si HBO Max provoaca bucurestenii sa descopere universul serialului romanesc „RUXX” intr-un mod inedit, din 9 Aprilie!

Combinand elemente de escape room, board game, vanatoare de comori si tururi de explorare, jocul de tip treasure hunt in aer liber este o activitate interactiva in care utilizatorii sunt ghidati de o aplicatie mobila prin oras. Jucatorul devine personaj principal in universul serialului, urmeaza indicatii, rezolva puzzle-uri, ghicitori si tot felul de coduri criptice, vizitand locuri cunoscute, precum si unele complet noi si ascunse, in timp ce afla povesti interesante despre acestea, precum si despre personajele din Ruxx.
Premiul cel mare, oferit prin tragere la sorti, este o trotineta electrica. 

CONDIȚII DE PARTICIPARE:

Descarcati gratuit aplicatia Questo pe iOS sau Android: https://onelink.to/Questo  
Mergeti la punctul de start din oras la ora anuntata
Urmariti indicatiile din aplicatie si finalizati jocul (Treasure Hunt Ruxx prin Bucuresti).

Lansarea jocului are loc pe 9 Aprilie, ora 18:00 si are ca punct de start Piata Sfantul Anton (langa Hanul lui Manuc). Aventura dureaza aproximativ o ora si jumatate.
Regulamentul oficial este disponibil pe pagina evenimentului: https://fb.me/e/2o6hfVhlB.

RUXX, noul serial produs de HBO Max și filmat în România, a avut premiera pe 8 martie, odată cu lansarea noii platforme de streaming. Producția originală HBO Max, scrisă de Vera Ion și regizată de Iulia Rugină și Octav Gheorghe, îi are în distribuție pe Raluca Aprodu, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Alina Chivulescu, Ioana Bugarin, Marian Olteanu, Bogdan Dumitrache. Directorul de imagine al serialului este Andrei Butică, iar Mihai Codleanu semnează montajul. Ioanina Pavel este producător HBO Max, iar Johnathan Young și Antony Root sunt producători executivi. Cristian Mungiu și Tudor Reu sunt producătorii din partea Mobra Films, care asigură serviciile de producție.

No Responses to “      Descopera lumea din RUXX prin intermediul Questo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *