Dj Snake vine la Neversea – Al doilea val de artisti

In mai putin de 4 luni va incepe cea de-a treia editie a celui mai mare festival pe plaja din Romania, NEVERSEA. In perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artisti ai momentului. Dupa ce si-au anunțat prezenta G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, lista este completata de Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx si multi altii.

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo și MO la piesa „Lean on” a celor de la Major Lazer. Artistul este și producător și a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga. A câștigat premii pentru piesa „Turn down for what” și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer „Lean On” a depășit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.


Cel mai potrivit loc pentru a-l asculta live pe SEAN PAUL este plaja NEVERSEA. Artistul va urca pe scena principală a festivalului și își va provoca fanii să-l acompanieze la cele mai cunoscute hituri ale acestuia „Give It Up To Me”, „Mad Love”, „She Doesn’t Mind”, „Get Busy”, „Press It Up” și multe altele.

Abonamentele pentru cea de-a treia editie a festivalului NEVERSEA se pot
cumpara de pe neversea.com la pretul de 499 de lei plus taxe sau de la partenerii festivalului afisati pe site. Pretul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, editia 2019 va fi de 599 de lei plus taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.