Echipa Muzeului Fotbalului, meci la Palatul Parlamentului

“Ziua Copilului la Muzeul Fotbalului” este proiectul pe care echipa Muzeului Fotbalului îl dedică celor mai mici suporteri de 1 iunie. Fiecare adult beneficiază de acces gratuit pentru 3 copii cu vârsta sub 14 ani în aventura de a descoperi ”comorile” Muzeului din Gabroveni 24, Centrul Vechi, acolo unde îi așteaptă super distracție, jocuri și cadourile ideale din Fan Shop-ul Muzeului!

Dar, pentru că suntem mai mult decât un Muzeu, nu ne oprim aici! Echipa Muzeului Fotbalului va fi prezentă de 1 iunie și la Palatul Parlamentului! În cadrul programului ”Porți deschise pentru copii”, vom veni însoțiți de foști fotbaliști cunoscuți pentru a descoperi copiilor magia fotbalului.

Cum se pot distra copiii, gratuit, de la 10:00 la 17:00, în acest proiect:

  • Joacă fotbal pe teren redus cu echipa Muzeului Fotbalului, în care vor regăsi jucători-surpriză din fotbalul românesc!
  • Explorează fotbalul dincolo de teren, cu zâmbetul pe buze: joacă fussball (fotbal de masă), subsoccer și FIFA 23 pe consolă!
  • Descoperă colecția specială cu tricouri rare ale echipei naționale de fotbal a României, purtate de fotbaliști din generații diferite și de la meciuri de poveste!

Vă mulțumim că împreună putem aduce cât mai mulți dintre suporterii români, cititorii dumneavoastră și copiii lor aproape de fotbal la această sărbătoare!

Site: Muzeul Fotbalului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *