Fanii UNTOLD pot dona pentru proiectul “Spitale publice din bani privati”

UNTOLD continua traditia de a le oferi fanilor sansa sa contribuie la cauze sociale care vin in ajutorul celor din jur. Astfel, in acest an, fanii pot face fapte bune sustinand proiectul ,,Spitale publice din bani privati”, proiect initiat de actorul Codin Maticiuc si Fundatia Metropolis.

Astfel, cei care isi doresc sa se implice pot contribui la renovarea spitalelor din Romania. Pana în prezent au fost reabilitate mai multe proiecte (sectia de hematologie pediatrica de laSpitalul Fundeni, sectia de infectioase si sectia de pediatrie de la Spitalul Piatra Neamt), iar investitiile totale de pana acum se ridica la peste 400.000 de euro.  Cel mai recent proiect al asociatiei Metropolis este renovarea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Piatra Neamt.

Donatiile se pot face oricand pe toata durata festivalului, la 15 casute de Credit Point pozitionate in perimetrul UNTOLD, pana pe 13 septembrie, la ora 10:00. Participantii care au realizat top-up-ul online au posibilitatea ca din contul lor de festival sa doneze sumele necheltuite de pe bratari pentru proiectul ,,Spitale publice din bani privati”, in perioada 13-17 septembrie. 

In plus, Fundatia Metropolis va avea propriul stand la festivalul UNTOLD, iar Codin Maticiuc va fi prezent acolo in fiecare zi, in intervalul orar 16:00 – 18:00, pentru a le oferi informatii tuturor celor care isi doresc să afle mai multe despre initiativa sa. 

,,Fundația Metropolis are peste 20 de activitate, de când familia mea a construit un orfelinat, un centru de zi și unul de tineri. De câțiva ani am pornit inițiativa #spitalepublicedinbaniprivati prin care ne-am propus să renovăm spitale din România. Am făcut-o deja cu secția de hematologie pediatrică de la Fundeni, suntem la Piatra Neamț unde am terminat băile, construim un lift la secția de infecțioase și urmează pediatria. Am fost și pregătim un proiect și la Tecuci” mărturisește Codin Maticiuc. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *