UNTOLD 2021 – Primul val de artisti

Top 3 cei mai buni DJ-i din lume vor urca in acest an pe scena principala a festivalului UNTOLD. David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas&Like Mike sunt unii dintre cei mai asteptati artisti si la aceasta editie.

Galeria starurilor este completata cu alte nume din top 10 cei mai buni DJ-i ai lumii: Steve Aoki, Alok, Afrojack, dar si de artisti de renume international ca si DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi si Martin Solveig. Iubitorii de muzica live ii vor putea asculta in acest an pe The Script, Parov Stelar si pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima data pe scena principala UNTOLD. 

Trupa rock THE SCRIPT se va afla pentru a doua oară în lineup-ul unui festival din România. După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, solistul Daniel O’Donoghue a declarat “Românii ne-au dat fiori pe şira spinării”. Pe Cluj Arena membrii trupei The Script vor cânta piese live precum “The Man Who Can’t Be Moved”,  “Breakeven”, “For the First Time”, “Nothing”, “Hall of Fame” sau “Superheroes”, piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume. 

TYGA este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea, este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy, a fost recompensat în cadrul MTV Music Awards cu premii la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist, World’s Best Entertainer of the Year. Tyga este unul dintre cei mai urmăriți artiști în mediul online, unde marchează recorduri: clip-ul oficial pentru single-ul “Taste” a fost vizualizat de peste 1,2 miliarde de oameni din întreaga lume. 

Paul Kalkbrenner LIVE, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo si Tale of Us sunt printre figurile iconice techno care vor urca pe scena Galaxy. Fanii drum&bass si trap se vor incarca cu energie buna la scena Alchemy de la DJ-ii Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ si Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt.

Fanii festivalului pot sa achizitioneze incepand de astazi abonamente pentru cele 4 zile de festival la pretul de 159 de euro plus taxe. Tot incepand de astazi sunt disponibile si abonamentele VIP la pretul de 399 de euro plus taxe. Se pun in vanzare si biletele de 1 zi la pretul de 69 de euro plus taxe. Exista si varianta de bilet de 1 zi pentru zona VIP la pretul de 169 de euro plus taxe. Mai multe informatii se pot gasi pe untold.com.  

No Responses to “UNTOLD 2021 – Primul val de artisti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *