Festivalul Neversea – Ziua 1

Peste 60.000 de fani din Romania si din strainatate au ajuns la malul Marii Negre in prima zi de Neversea. Portile celui mai mare festival organizat pe o plaja din Europa au fost deschise joi, 7 iulie. A patra editie a Neversea ofera mixul perfect unde fanii evenimentului se bucura de diversitatea de genuri muzicale, de mare, apusuri si rasarituri unice si experiente memorabile, alaturi de prieteni si artisti romani si internationali de top.

Unul dintre cei mai book-uit suedez, care a împlinit ieri 32 de ani, a fost așteptat cu mult entuziasm de mulțime. De ziua lui, artistul a făcut un cadou minunat fanilor săi, un live set în care a inclus cele mai cunsocute piese din discografia sa, de la ,,Calling (Lose My Mind)”, „Under Control”, „If I Lose My Self” până la ,,When I’m Gone” (feat. Katy Perry) și noul succes de top ,,Words” (feat. Zara Larson).

Aflat în premieră la un festival în România, francezul Madeon a oferit fanilor Neversea un live set special în care a inclus piesele din albumul ,,Good Faith”, nominalizat la premiile Grammy la categoria ,,Best Electronic Album”.

Ca de fiecare dată, KSHMR a reușit să-și cucerească publicul, iar în 2022 a continuat tradiția și a inclus în show-ul său o piesă în limba română, ,,Dragostea din Tei” (O-zone). 

Danny Avila, KSHMR, Madeon, Tchami, The Motans, Partydul Kiss FM & WRS (Special Guest) si Umet Ozcan au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea.

Scena The Ark a fost centrul distracției în prima zi a festivalului Neversea pentru iubitorii de rap, trap, breakbeat și dubstep. Cele mai mari trupe și cei mai iubiți artiști care cântă aceste stiluri musicale au oferit momente spectaculoase fanilor. Paraziții, Macanache, Șuie Paparude, DJ Shiver, YnY Sebi, Phunk B, Troy Berkley & Blabbermouf, Arkanian x Azrael Golden x Zannidache au dus atmosfera de festival la nivelul următor cu show-urile live. 

Pe scena Daydreaming, în prima zi a festivalului Neversea, au ajuns: Audiofly, Caleesi & Sarah Kreis, Dizharmonia, El Mundo, Julian M, Oliver Koletzki, iar la scena Oasis, Anna Tur, Claptone, Elchinsoul b2b Kattia, Ferreck Dawn, Mike Kross, Noel Holler b2b Toby Romeo, Nusha, Paul Damixie și Terry Golden au oferit fanilor Neversea sound-ul deep house până la răsărit. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *