Festivalul Neversea – Ziua 2

Neversea a fost si aseara centrul distractiei din Romania pentru peste 67.000 de fani ai muzicii din tara si din strainatate. Unul dintre cei mai asteptati DJ din mainstage-ul Neversea a fost Don Diablo. Olandezul a fost extrem de emotionat de revederea cu fanii, cărora le-a mulțumit.

Ca la fiecare apariție, Don Diablo a reușit să genereze entuziasm cu piesele incluse în DJ Set-ul său. De la piese clasice în versiuni remix până la producțiile incluse în noul său album, „FOREVER”, fiecare moment din live-ul olandezului a fost trăit cu intensitate maximă. La finalul show-ului, olandezul, care ocupă locul 7 în Top 100 DJ Mag, a prezentat fanilor Neversea viitorul său single,  ,,Baby”, a dansat împreună cu ei și a purtat pe umeri drapelul României. ,,Neversea, mi-a fost atât de dor de tine!” acestea au fost cuvintele cu care Don Diablo și-a încheiat set-ul pe mainstage-ul Neversea.

Un alt artist de top asteptat de zecile de mii de participanti a fost Nicky Romero. Olandezul aflat in topul celor mai buni 30 de DJ ai lumii a spus ca publicul din Romania este unul special, cu o energie frumoasa, care apreciaza fiecare moment din festival. Nicky Romero a oferit, la randul sau, un set memorabil in care a inclus  piesele din noul sau EP, ,,Perception”, iar single-ul ,,Fire” lansat pe 1 iulie, a fost excelent primit de fanii Neversea

Headliner în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, Smiley a făcut un show de 10. Fiecare piesă cântată de unul dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Invitatul lui Smiley a fost Juno, iar cei doi artiști au făcut un duet spectaculos pe piesa ,,Pierdut Buletin”. Concertul lui Smiley a fost acompaniat și de un show aviatic impresionant oferit de 5 avioane de acrobație de la Aeroclubul României, care au lăsat scris pe cer mesajul “Welcome dreamers”. 

Parov Stelar, alături de band-ul său, a oferit un mix perfect de jazz, pop, muzică electronică și swing. ,,Sunt îndrăgostit de România, de publicul de aici, avem o relație frumoasă de câțiva ani și e o bucurie să ne revedem!”, acesta a fost mesajul artistului de origine austriacă la finalul unui spectacol de muzică live de calitate și multă energie pozitivă.

Scena The Ark este locul creat special de creatorii celui mai mare festival organizat pe o plaja din Europa pentru amatorii de rap, trap, breakbeat si dubstep. 

Deliric a cântat alături de fani cea mai nouă piesă, ,,Lasă”, lansată ieri, iar Killa Fonic a ales să renunțe la orteză, după ce a suferit o fractură la picior. Artistul român a dansat desculț cu fanii de la The Ark. Show-ul lui Grasu XXL a fost un alt motiv de entuziasm pentru fanii Neversea, care au cântat alături de unul dintre cei mai iubiți artiști hip-hop din România. 

Cei mai apreciați DJ din cultura underground din România, Raresh, Priku și Arapu au fost invitații scenei Temple, iar scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferați: Christian Loffler, Armen Miran, Hernan Cattaneo și DJEFF.Pe scena Oasis, în cea de-a doua zi a festivalului Neversea, au ajuns: Sasha Lopez, Kasia, Le Twins, Moonsound, Sllash & Doppe și Andre Rizo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *