Gala Premiilor de Jazz – Bucuresti, 2017

Gala Premiilor de Jazz va avea loc duminica, 2 Aprilie 2017, incepand cu ora 18:30, la Hard Rock Cafe din Bucuresti (Bd. Kiseleff, nr. 32). Ajunsa la editia a XV-a, gala este cel mai important eveniment anual pentru aceste gen muzical. Scopul lui: sa evidentieze si sa premieze cele mai bune performante din jazz.

Pretul unui bilet: 35 lei.
Biletele pot fi achizitionate online.
Rezervari: 021-2066261
Prezentator: Anca Romeci
Realizator: Alexandru Sipa

Gala din acest an, îi are ca invitaţi, printre alţii, pe multipremiatul pianist Sorin Zlat – Marele premiu la Monaco – 2013 și Marele premiu la Jacksonville – USA -2015; tinerii muzicieni laureaţi ai unor recente concursuri precum ANAMARIA MARANDA, grupurile SECRET FORMULA, BORDER SPLIT și GROOVY BASTARDS, DUO KRISZTINA KOSZORUS–SASZ CSABA, autenticul bluesman ROBBIE SOUTHRMEN, ingeniosul DUO MARIA RADU-CRIN GRIGORE, extrem de sensibila cîntăreață OANA CĂTĂLINA BETA care va fi acompaniată de maestrul pianist PUIU PASCU, vigurosul grup EKUE BAND (Cuba) și experimentații blues-mani din FLORIN GIUGLEA GROUP, care nu mai au nevoie de nici o altă prezentare pentru a stîrni interesul publicului.

Nu vor lipsi nici invitaţi surpriză…

Toate formaţiile premiate, vor susţine micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz şi blues. Gala este organizată cu sprijinul unor instituţii, sponsori, parteneri media, muzicieni şi simpli prieteni, toţi având aceeaşi pasiune – jazzul. Ediția din acest an a Galei se dorește un modest omagiu pe care îl aducem regretaților muzicieni plecați dintre noi în anul precedent: ADRIAN ENESCU, MARIN PETRACHE PECHEA și MARIUS POPP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *