Gala Premiilor Gopo: 29 iunie, ora 19:30, LIVE pe PRO TV PLUS si premiilegopo.ro

Luni, 29 Iunie, Gala Premiiilor Gopo sarbatoreste realizarile cinematografice ale anului trecut, intr-un eveniment organizat in aer liber, transmis in direct, la ora 19:30, de PRO TV PLUS si premiilegopo.ro. Inregistrarea va fi difuzata pe PRO CINEMA, pe 1 Iulie, de la 22:30.

Momentul muzical care va deschide gala va fi sustinut de Tomma Alistar, iar unul din momentele speciale va fi punctat de Doru Trascau si Andrei Zamfir (The Mono Jacks).

Îi veți putea vedea pe nominalizații celei de-a XIV-a ediții a Galei Premiilor Gopo pășind pe covorul roșu alături de mulți alți profesioniști din industrie, invitați și omagiați în cadrul acestui eveniment, de la ora 19:30, într-un moment special prezentat de vedeta PRO TV Amalia Enache.

Actorul Alex Bogdan va fi și de această dată amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor, care va începe la 20:30 și pentru care a pregătit o serie de parodii la realizarea cărora au contribuit 18 actori, printre care doi invitați speciali: Magda Catone și Dan Chişu.

Printre cei care vor urca pe scenă pentru a acorda premiile celor 20 de categorii de nominalizări la Premiile Gopo 2020 se află actrițele Dorina Lazăr, Olimpia Melinte, Diana Cavallioti, Aida Economu și Cosmina Stratan, alături de actorii Mihai Călin, Marius Manole, Dan Bordeianu și George Piștereanu.

Cunoscuta actriță Adela Mărculescu va fi distinsă, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Galei Premiilor Gopo, cu Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate, oferit de Apa Nova, iar apreciatul actor de teatru, film și televiziune Virgil Andriescu, va fi omagiat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră, oferit de Primăria Capitalei prin ARCUB. Două premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepționale și îndelungate vor fi acordate scriitorului Radu Cosașu și monteuzei Cristina Ionescu.

Nominalizari Premiile Gopo: AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *