Grand Cinema & More gazduieste prima petrecere exclusivista organizata intr-un cinematograf

Grand Cinema & More va fi gazda celei mai spectaculoase petreceri a acestei toamne – EXXPERIMENT.com. Pe 19 Octombrie, incepand cu ora 22:00, cinematograful se va transforma in cel mai mare club din Bucuresti. Printre invitat se numara: Fur Coat, DJ Angelo, Gemini Brothers si alti DJ de top din tara.

Pentru o noapte, petrecerea EXXPERIMENT.com va inlocui filmele cu vibe-ul de club, personaje de film, experiente rafinate, dar si cu proiectii si spatii interactive. In plus, seara va fi animata de zece DJ care vor urca pe cele doua scene special amenajate. Dress code: „movie characters”.

În doar un an de la lansare, EXXPERIMENT s-a impus pe piața petrecerilor exclusiviste din București prin tematici inedite și locații unice, atrăgând astfel comunități dornice de experiențe sofisticate, vedete, dar și o categorie de public tânăr și activ.

Petrecerile EXXPERIMENT se adresează celor care iubesc distracția, inovația și creativitatea. Ideea de la care a pornit conceptul acestor party-uri unicat este dorința de a oferi experiențe deosebite și atipice unui public care își dorește mai mult de la o petrecere, un public care așteaptă să fie surprins prin rafinament, originalitate și experiențe complete.

Intrarea la Exxperiment se va face exclusiv pe baza bratarilor de acces ce pot fi obtinute prin invitatii sau prin achizitionarea de bilete, disponibile in numar limitat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *