Incepe campania BLOOD NETWORK

BLOOD NETWORK, campania de donare de sange initiata de organizatorii UNTOLD si Neversea, ii asteapta din nou pe eroi sa salveze vieti si sa se bucure de experiente de neuitat la unele dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume. Ajunsa la cea de-a 8-a editie, campania de donare de sange BLOOD NETWORK se desfasoara in 2022 in perioada 14 mai – 3 iulie 2022 in toate centrele de transfuzii din tara si in caravanele mobile. Nevoia de sange pentru salvarea de vieti persista in spitalele din tara. In Romania e nevoie anual de peste 500.000 de unitati de sange. 

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2022″

Cluj-Napoca, 14-15 mai, Monumentul Memorandistilor, Str. Eroilor
Timisoara, 21-22 mai, Parcare Politehnică
Brasov, 21-22 mai, Bulevardul Republicii
Iasi, 28-29 mai, Iulius Mall
Craiova, 28-29 mai, Mall Electroputere
Sibiu, 4-5 iunie, Pietonal Magazin Dumbrava / Piata Mare
Zalau, 4-5 iunie, Prefectura Zalau
Ploiesti, 11-12 iunie, Primaria Ploiesti
Bucuresti, 18-19 iunie, Parcul Herastrau
Targu Mures, 25-26 iunie, Piata Tineretului
Oradea, 25-26 iunie, Piata Unirii
Constanta, 2-3 iulie, Piata Ovidiu

Cei care doneaza sange la caravana mobila, intre orele 8:00 si 14:00, si se inscriu in baza de date ,,Si Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un abonament la UNTOLD sau Neversea 2022 si tichete de cumparaturi in valoare de 100 de RON din partea Kaufland Romania. Donarea la caravana mobila se face in limita locurilor disponibile. 

Cei care donează în unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea BLOOD NETWORK. Acolo vor completa formularul solicitat, vor atașa o poză cu adeverința de donator, iar mai apoi vor primi pe adresa de mail un voucher cu care vor putea achiziționa abonamente UNTOLD, la prețul special de 645 de lei + Taxe (reducere de la 995 lei + Taxe) sau Neversea, la prețul special de 520 de lei + Taxe (reducere de la 920 lei + Taxe).

EDY CHEREJI, director de comunicare UNTOLD: ,,Continuăm cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România! Alături de partenerii noștri de tradiție, alături de medici și, nu în ultimul rând, alături de oamenii frumoși care donează sânge, salvăm vieți! Și pentru că anul acesta ne bucurăm și de întoarcerea la normalitate, la festivaluri fără restricții, mărim și noi miza campaniei: toți cei care donează sânge la caravana mobilă vor primi în acest an câte un abonament la UNTOLD sau la Neversea. Le mulțumim de pe acum tuturor celor care vor face un efort să-și rupă din timpul lor ca să doneze sânge. Un mic efort, dar cu o importanță imensă!”

În cele 7 ediții de până acum, BLOOD NETWORK a mobilizat peste 18.000 de oameni să doneze la caravanele mobile de donare de sânge și la centrele de transfuzii din întreaga țară. Doar în 2021, în cadrul campaniei BLOOD NETWORK, s-au recoltat peste 1.200 de litri de sânge de la aproape 2.700 de donatori, iar 3.627 de bolnavi au fost salvați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *