Muzica de film, LIVE de la Sala Radio

La inceput de primavara Big Band-ul Radio Romania – condus de apreciatul dirijor si compozitor Ionel Tudor – vine cu un mesaj plin de speranta si concertează din nou LIVE joi, 25 Martie (de la 19:00), in cadrul evenimentului “The Spring of Hope”(”Primavara sperantei”).

Prin programul pe care îl oferă publicului, muzicienii Big Band-ului Radio își propun să transmită iubitorilor muzicii un mesaj optimist: o primăvară a speranței, un moment în care toți trebuie să fim împreună, să gândim pozitiv și să credem cu tărie că aceste momente grele pe care le trăim de ceva vreme se apropie de sfârșit. 

Astfel, începând cu titluri precum Days of Wine and Roses – compus în 1962 de Henry Mancini pentru filmul cu același nume – călătoria muzicală continuă cu efervescenta muzică a anilor ‘70, interpretată în original de legendara formație Earth, Wind and Fire. Veți asculta de asemeneaalte titluri de muzică de film, precum Against All Odds – compusă de Phil Collins – sau atât de cunoscuta piesă latino Cuban Pete, lansată în 1946 și readusă în atenția publicului în 1994, interpretată de Jim Carrey în filmul The Mask.

Big Band-ul Radio se bucura de o componenta de exceptie, reunind muzicieni precum trompetistul Sebastian Burneci, pianistul/compozitorul George Natsis sau saxofonistii Catalin Milea si Paolo Profeti, alaturi de toti ceilalti membri remarcabili ai ansamblului, cu ajutorul carora grupul abordeaza o mare varietate stilistica.

Evenimentul de la Sala Radio va fi prezentat de Cristian Marica.

Concertul va fi transmis LIVE pe calea undelor – pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical – in streaming live pe Internet, pe site-urile www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro, si pe paginile de FACEBOOK Orchestrele si Corurile Radio si Radio Romania Muzical.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *