Neversea 2018 – Primul val de artisti

Cea de-a doua editie a celui mai mare festival pe plaja din Romania, NEVERSEA va avea loc in perioada 5-8 Iulie 2018, in Constanța. Cu aceasta ocazie, formatia The Script va veni pentru prima data in Romania.

Vor mai urca pe scena: John Newman, Scooter, Redfoo, Axwell&Ingrosso, Hardwell, Steve Angello, Alan Walker, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Jamie Jones, Dub Fx, Nina Kraviz, Jamie Jones, Camo & Krooked, Chase & Status, Modestep, Noisia și Pendulum.

Line-up- ul celei de-a doua ediții a celui mai mare festival de pe litoralul românesc, NEVERSEA, vine cu premiere atât pentru fani cât și pentru artiști. Trupa irlandeza THE SCRIPT va concerta pentru prima dată în România, la festivalul NEVERSEA.

Au primit numeroase premii internaționale și se află printre trupele preferate ale Reginei Elisabeta a Marii Britanii. Majestatea Sa a cerut de nenumărate ori concerte private cu trupa irlandeză, suverana Marii Britanii fiind un fan înfocat și al emisiunii The Voice UK, unde solistul trupei, Danny O’Donoghue, a fost jurat. „Hall of fame”, „Superheroes”, „The man who can’t be moved” și multe alte hituri ale trupei THE SCRIPT vor răsuna în vară, live pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Artistul britanic JOHN NEWMAN se reîntoarce în România, însă de această dată la malul Mării Negre. După ce a fost prezent de mai multe ori la festivalul UNTOLD, John Newman s-a declarat încântat și nerăbdător să facă parte și din line-up- ul NEVERSEA 2018. Colaborările cu Calvin Harris și Rudimental i-au adus melodiile pe primele locuri în topurile internaționale. La doar 27 de ani artistul are deja numeroase melodii ce s-au clasat pe primul loc în topurile din UK. “Love me again”, “Blame”, “Give me your love” și multe alte hituri se vor auzi live în vară, la malul Mării Negre.

Și trupa legendară SCOOTER urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA, așa că vom afla direct de la malul Mării Negre „How much is the fish”. Vor răsuna live hituri ca și „Maria”, „The logical song”, „Nessaja” dar și piese de pe cel mai recent album „Scooter Forever”.

Incepand din 8 Martie, pretul abonamentelor pentru cele 4 zile de festival este 449 de lei plus taxe. Abonamentele pot fi achizitionate de pe www.neversea.com. Sunt disponibile și abonamente VIP la pretul de 900 de lei plus taxe.

2 Responses to “Neversea 2018 – Primul val de artisti”
  1. Inchirieri auto Bucuresti March 13, 2018
  2. Dorina March 16, 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *