Neversea 2018

Cea de-a doua editie a celui mai mare festival pe plaja din Romania, NEVERSEA va avea loc in perioada 5-8 Iulie 2018, in Constanța. Povestea NEVERSEA continua și in acest an cu experiente unice si artisti in premiera in Romania.

Bogdan Buta, general manager NEVERSEA „După ediția din 2017 am primit feedback incredibil din partea fanilor și nu numai. Așa ne-am dat seama și am înțeles că cel mai mare festival de pe plajă din România a fost un real succes și că merită o zi în plus și artiști mai mulți decât în 2017. Începând din acest an cei care intră în tărâmul fantastic NEVERSEA vor petrece 4 zile și 4 nopți de neuitat.”

Primele 5000 de abonamente pentru festivalul NEVERSEA 2018 se vor pune in vanzare incepand de astazi, de la ora 12.00 pana la ora 20.00. Pretul acestora va fi de 399 de lei plus taxe. Biletele vor putea fi achiziționate doar de catre cei care s-au inregistrat pe www.neversea.com. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Fiecare persoana care s-a înregistrat pe site a primit pe mail un link unic, care va fi functional doar astazi, in intervalul mentionat mai sus, prin care va putea achizitiona cel mult 4 abonamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *