NEVERSEA 2020

Plaja NEVERSEA isi deschide portile in anul 2020, in perioada 2-5 Iulie. Cea de-a patra editie a celui mai mare festival pe plaja din Romania se anunta a fi una si mai spectaculoasa, atat din punct de vedere al line-up-ului, cat si al experientelor pe care participantii le vor trai in perimetrul festivalului.

Primele abonamente la un pret special au fost puse in vânzare, marti, 22 octombrie, ora 14.00. Fanii festivalului au mai multe opțiuni de abonamente.

Abonamentele General Acces Basic sunt la pretul special de 94 de euro plus taxe, din pretul final de 144 de euro plus taxe. La această varianta de abonament, fanii festivalului au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia abonamentului. Dupa acest termen, detinatorii abonamentelor vor trebui sa plateasca taxe suplimentare.

Participantii au la dispoziție si abonamentele General Acces Flexi la pretul de 99 de euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, participantii au posibilitatea sa-si faca check-in online gratuit cu pana la 14 zile înainte de inceperea festivalului. In niciuna dintre variantele de mai sus, cumparatorii nu pot returna abonamentele.

O alta varianta ar fi abonamente General Access Risk Free la pretul de 104 euro plus taxe, din pretul final de 159 de euro plus taxe. La aceasta varianta, cei care au cumparat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la achizitia acestuia si il pot returna cu pana la cel putin 14 zile inaintea de inceperea festivalului.

Vor fi disponibile si abonamentele VIP la pretul de 210 euro plus taxe, din pretul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care il achizitioneaza pot realiza check-in-ul gratuit in termen de maxim 30 de zile de la plata abonamentului.

Toate abonamentele pot fi achizitionate de pe neversea.com.

No Responses to “NEVERSEA 2020”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *