NEVERSEA 2021: Primul val de artisti

NEVERSEA, cel mai mare festival de muzica de la malul Marii Negre se va desfasura intre 8 si 11 Iulie 2021, pe Insula Visurilor din Constanta. Organizatorii lucrează intens pentru desfășurarea celei de-a patra editii a festivalului in cele mai bune si sigure conditii.

Tyga, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami și Ummet Ozcan B2B Brennan Heart se numara printre cei care au reconfirmat prezenta la festival.

Scenele underground au si ele nume sonore din genurile techno, deep house, dubstep si drum&bass. Arapu, Cezar B2B Praslea, Kozo B2B Dan Andrei, Priku, Raresh, Sit, Sublee B2B Cap ii vor purta pe fani intr-o calatorie muzicala unica la scena The Temple, iar The Ark ii va gazdui, printre altii, pe Borgore, Dirtyphonics, Dub FX si Malaa.

Cele 4 zile și 4 nopți de distracție și libertate vor avea loc în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța, unde pot fi admirate cele mai spectaculoase răsărituri, alături de artiști și DJ-i de top din lume. Organizatorii vor respecta toate deciziile și recomandările autorităților pentru desfășurarea festivalului și vor crea un mediu sigur pentru noi experiențe de neuitat la malul mării. Sănătatea și siguranța fanilor, artiștilor, locuitorilor orașului Constanța și a oamenilor implicați în organizarea evenimentului sunt principala datorie și responsabilitate a creatorilor Neversea, alături de distracția garantată a festivalului.

Peste 90% dintre fanii care au cumparat abonamente si bilete pentru editia din 2020 a festivalului Neversea le-au transformat in varianta ANYTIME Pass, care le asigura accesul, la alegere, la una dintre urmatoarele 3 editii Neversea.

Cei care nu au abonament au acum ocazia sa achizitioneze FREEDOM Passports care le va permite accesul la festivalul din acest an. Categoriile si preturile pentru FREEDOM Passports sunt urmatoarele:

  • General Access Basic, Freedom Passport 4 zile – 134 euro + taxe
  • General Access Flexi, Freedom Passport 4 zile – 149 euro + taxe
  • VIP, Freedom Passport – 210 euro + taxe

Fanii festivalului pot găsi mai multe informații pe neversea.com.

No Responses to “NEVERSEA 2021: Primul val de artisti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *