NEVERSEA 2021 va avea loc intre 8-11 Iulie

Fanii celui mai mare festival de pe plaja din Romania, Neversea, au ales. A patra edtie a festivalului va avea loc in perioada 8 – 11 Iulie 2021.

În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com data la care își doresc să aibă loc festivalul în 2021. Și au ales, așa că organizatorii au început pregătirile pentru cea de-a patra ediție Neversea.

Organizatorii festivalului spun că ediția din 2021 va fi unică și va fi organizată în cele mai bune și sigure condiții, pe plaja din Constanța.Organizatorii Neversea și alți organizatori de evenimente din România s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru menit să identifice toate măsurile necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021, în cele mai sigure condiții.

Organizatorii festivalului Neversea isi propun sa sustina strategia Primariei Constanta de a extinde perioada estivala si de a-i face pe turisti sa vina pe litoral cat mai devreme, adica din luna mai si sa plece cat mai tarziu, adica la finele lunii Septembrie. Implicarea Neversea in realizarea acestui lucru va fi posibila prin proiectele derulate la Constanta, incepand cu festivalul, plaja Neversea, dar si alte proiecte pe care organizatorii le vor dezvolta in zona.

Peste 90% dintre posesorii de abonamente si bilete pentru editia din 2020 si-au transformat biletele si abonamentele in varianta ANYTIME Pass, care le asigura accesul, la alegere, la una dintre urmatoarele 3 editii Neversea.

Cei care nu au achizitionat inca bilet / abonament sunt asteptati sa se inregistreze incepand de astazi pe neversea.com pentru a afla primii ultimele noutati despre editia cu numărul IV, inclusiv momentul cand va fi pusa in vanzare o noua serie de bilete si abonamente si vor fi anuntati primii artisti.

No Responses to “NEVERSEA 2021 va avea loc intre 8-11 Iulie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *