NEVERSEA 2022 – Nou val de artisti

Organizatorii NEVERSEA anunta nume noi pentru cea de-a patra editie a festivalului. Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR,  Nicky Romero, Parov Stelar si Quintino sunt artistii care completeaza line-up-ul pentru mainstage, intre 7 si 10 Iulie, pe The Island of Dreams. 

Fanii scenelor secundare se vor bucura si ei de nume sonore din lumea muzicii electronice  underground. Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed si Milo Spykers vin pentru prima oara la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicata genurilor techno si house. Tot aici revin si DJ-ii romani Arapu si Cezar B2B Praslea, precum si DJ-ul și producatorul britanic Jamie Jones

 The Ark, scena creata pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, ii va gazdui, printre altii, pe Dub FX & Woodnote, Malaa si Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent  Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numara printre artistii romani care vor canta  pe această scena.

Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din  Europa, pornesc de la 124 de euro + taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente și în rate, exclusiv prin  Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.  După 15 aprilie, abonamentele General Access vor costa 134 euro + taxe, cele General Access Risk  Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe. 

Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre  următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea  de anul următor. 

 Cea de-a patra editie Neversea are loc in acest an intre 7 si 10 Iulie. Noi artisti vor fi anuntati in  perioada urmatoare. Mai multe informatii sunt disponibile pe neversea.com

No Responses to “NEVERSEA 2022 – Nou val de artisti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *