Neversea 2023 – Ziua I

Peste 65.000 de fani din România și din străinătate au ajuns la malul Mării Negre în prima zi a ediției aniversare a festivalului Neversea. Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa s-a transformat în centrul distracției de la malul mării pentru oamenii veniți din România și din străinătate. 

A cincea ediție a Neversea a reușit să ofere un mix perfect de genuri muzicale, fanii festivalului s-au bucurat de diversitatea muzicală, de mare, de răsărit și de o experiență memorabilă, alături de prieteni.

Unul dintre cei așteptați artiști internaționali ai festivalului a fost rapper-ul american Lil Uzi Vert, care a fost primit cu un uriaș entuziasm de fanii Neversea. Cu un show live în care a inclus cele mai cunoscute piese din discografia sa, “XO Tour Lif3”, piesa cu o cifră record de accesări pe Soptify, de peste 1,9 miliarde de ascultări, “Suicide Doors” sau “20 Min”, dar și piese din cel mai nou album, “Pink Tape”, album lansat săptămâna trecută.  

Fanii artistului din Statele Unite au fost încântați de sound-ul noului material dicografic, în care Lil Uzi Vert combină elemente din rap și rock. Lil Uzi Vert a fost impresionat de fanii festivalului Neversea care i-au oferit un dar neașteptat: un desen cu artwork-ul noului material discografic. 

Alok, DJ-ul care ocupă locul 4 în clasamentul celor mai mari DJ ai lumii, Top 100 DJ Mag, a fost una dintre premierele oferite de organizatorii Neversea pentru ediția aniversară. Cu un set-up de scenă personalizat, brazilianul a reușit să cucerească publicul cu un DJ Set plin de energie. Aflat pentru prima dată la festivalul de la malul Mării Negre, Alok a pregătit o surpriză fanilor de festival, a invitat-o pe scenă pe INNA, împreună cu care a lansat succesul “It Don’t Matter”. A fost un moment excelent primit de fani, INNA a purtat drapelul national și a cântat alături de aceștia.  “Neversea ești minunat, România, te iubesc!”, acestea au fost cuvintele cu care Alok și-a încheiat set-ul de la mainstage. 

Australianul Timmy Trumpet a dus distracția de festival la nivelul următor. Cu o combinație de muzică clasică și EDM Big Room, Trumpet și-a lansat, în premieră la Neversea, cel mai nou single “Eternety”. 

Timmy Trumpet s-a declarat îndrăgostit de publicul din România, care este unul special, cu o energie frumoasă, care apreciază fiecare moment al festivalului. Alături de DJ-ul care ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag, pe scena principală a festivalului Neversea a fost soția acestuia, Anett și Cosmin, un fan al australianului, despre care Trumpet a spus că este “fratele său din România”.

Headlineri în prima zi a festivalului Neversea, INNA și Grasu XXL au făcut show-uri de 10. Fiecare piesă cântată de unii dintre cei mai iubiți artiști din România a fost dublată de vocile miilor de fani de la mainstage. Minelli, Regard, Partydul Kiss FM, Rareș, Adi Istrate și Erika Isac au completat line-up-ul pe mainstage-ul Neversea

Scena Daydreaming a fost locul preferat al celor care au vrut să vadă răsăritul alături de DJ-ii preferați: PAAX (Tulum), Themba, Alex Twin, Pablo Pierro, Maya Mar și Vizan

Experiența latino a fost trăită aseară la scena Pachanga, una dintre noile scene de la Neversea. Profesorii celor mai mari scoli de dans latino din țara i-au învățat pe fani pașii de baza de bachata, salsa, samba, semba sau merengue. 

În această seară, Arias va deschide mainstage-ul festivalului, urmată de Ștefania, Spike (Live), Lil Pump, Claptone, MORTEN, Tujamo, iar răsăritul va fi prins la mainstage cu Steve Aoki și un moment așteptat de fani, “Cake Me!”.

Fanii pot intra în festival începând cu ora 16:00. Detalii pe neversea.com și în noua aplicația mobilă Neversea Festival.

No Responses to “Neversea 2023 – Ziua I”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *