NEVERSEA cauta peste 1000 de voluntari

Fanii celui mai mare festival de pe o plaja din Europa, Neversea, pot trai in aceasta vara una dintre cele mai frumoase experiente din viata lor. Organizatorii festivalului cauta peste 1.000 de voluntari care sa li se alature in cea de-a patra calatorie de la malul Marii Negre. Cei care doresc sa se inscrie au sansa sa vada culisele evenimentului si sa faca parte din echipele artistilor internationali.

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor, participantii trebuie sa aiba intre 16 si 35 de ani. Perioada de recrutare are loc intre 19 aprilie si 19 mai, iar raspunsurile vor fi trimise de organizatori pe e-mail pe 25 mai. Inscrierea pentru voluntariat se face online pe neversea.com/volunteers.  

Cei peste 1.000 de norocoși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: angels (artiști), acreditări, check-in, emergency team, logistică, comunicare, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management. Fiecare va primi câte un echipament și acces în festival.

Voluntarii aleși se vor bucura de cea mai frumoasă vară la mare alături de organizatorii celui mai mare festival de muzică de pe o plajă din Europa, de artiști și DJ-i de top la nivel mondial, de experiențe unice, de prieteni și de oameni noi veniți din toate colțurile lumii la Neversea.

Cei care nu si-au achizitionat inca un abonament pentru cea de-a patra editie a festivalului Neversea o pot face de pe neversea.com/tickets la urmatoarele preturi:
General Access – 134 euro + taxe
General Access Risk Free – 144 euro + taxe
VIP – 260 euro + taxe.

In acest an, fanii pot cumpara abonamente si in rate, exclusiv prin Aplicatia Extasy, care poate fi descarcata din Google Play pentru Android si din iOS pentru iPhone. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *