Nume noi anuntate la NEVERSEA 2023

Compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, LIL UZI VERT va urca, în premieră, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. 

Tot pe mainstage va ajunge, anul acesta, pentru un show live care va face până și valurile mării să vibreze pe ritmurile latino, J BALVIN, icon-ul global cu cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile: peste 1,8 miliarde de vizualizări.  

Doar 3 luni au mai rămas până la cel mai așteptat festival de la malul Mării Negre: NEVERSEA. Artiști de renume internațional și DJ-ii de top din lume precum: Lost Frequencies, Claptone, Paul Kalkbrenner, Steve Aoki, Tujamo, duo-ul Vini Vici se alătură numelor deja anunțate la cel mai mare festival pe o plajă din Europa, care va avea loc în Constanța, pe Neversea Beach, între 6-9 iulie 2023

Odată cu numele care completează scena principală anul acesta la NEVERSEA, organizatorii au anunțat și primii artiști care vor urca pe scena Daydreaming la festival. Day Dreamers (Marwan Dua, Woodnote & DUb FX), Hernan Cattaneo B2B Nick Warren, Jan Blomqvist, Maga, Marwan Dua, Matthew Dekay B2B Yokoo, Paax (Tulum), Pablo Fierro și Sebastien Leger vor face ca cele patru nopți și cele patru răsărituri petrecute pe plaja Neversea Beach să-i facă pe fani să se îndrăgostească de soare, de mare, de muzică și să experimenteze o vară cât o viață.  

La festivalul NEVERSEA sunt așteptați anul acesta peste 150 de artiști, iar fanii pot achiziționa abonamente de 4 zile pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces Basic și 209 euro plus taxe pentru VIP. Prin programul UNDER21, destinat tinerilor sub 21 de ani, pot fi achiziționate abonamente și pachete de grup la prețuri speciale. 

Abonamentele sunt disponibile pe neversea.com/tickets. Festivalul NEVERSEA are loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanța.

No Responses to “Nume noi anuntate la NEVERSEA 2023”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *