O noua runda de abonamente pentru fanii UNTOLD 2017

Dupa ce primele abonamente puse la dispozitia fanilor s-au vandut in mai putin de 3 minute, organizatorii UNTOLD pregatesc pentru cei interesati alte 10.000 de abonamente si bilete la un pret special. Fanii vor putea achizitiona aceste abonamente/bilete vineri, 9 Decembrie 2016, incepand cu ora 18.00.

Pretul unui abonament: 365 + taxe
Pretul unui bilet de o zi: 200 lei + taxe

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile tuturor, doar din 2017. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP, detalii pe www.untold.com. Fiecare fan care s-a înregistrat şi nu a cumpărat în prima rundă de vânzări, poate folosi link-ul unic primit pe mail, funcţional începând cu data de 9 decembrie, ora 18.00, putând achiziţiona maxim 4 abonamente, bilete de o zi sau abonamente VIP.

Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului. Pentru a uşura procesul de achiziţie, la această a doua rundă de vânzare, procedura se simplifică: la momentul activării linkul-ui, fanii vor putea rezerva abonamentele sau biletele, urmând a le plăti până marţi, 13 decembrie, ora 17.00. Plata se va putea face prin card bancar cât şi prin transfer bancar sau ordin de plată.

untold-2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *