O saptamana pana la District23

În numai sase zile District 23, festivalul format din unirea a trei festivaluri timișorene: Flight Festival, VEST FEST și Magnetic, își vă deschide porțile pentru publicul larg.

Un line-up artistic impresionant, din mai multe zone muzicale, cu artiști precum: Rag’N’Bone Man, B.U.G. Mafia, Hedex, Nane, Clean Bandit, Subcarpati, Camo & Krooked, Tom Odell, Delinquent Habits, The Prototypes și mulți alții care vor acoperi genuri precum: pop-rock, hip-hop, drum & bass, trap, chiar și muzică retro care vă avea o scenă dedicată în totalitate, este principalul atuu al District23.

Festivalul se vă desfășura în intervalul 16:00 – 05:00 vineri și 14:00 – 05:00 sâmbătă și duminică.

Pe lângă muzica diversă, cu artiști consacrați la nivel internațional și national, festivalul vă beneficia de multe activități și zone specifice precum: zonă dedicată copiilor, zone de ateliere de făurit caval sau instrumente tradiționale, ateliere de rime și improvizație, zonă de junglă urbană sau piscină supraterana, activități precum zboruri cu avionul, ridicări cu balonul cu aer cald sau roata panoramică instalată în perimetrul festivalului.

Zona culinara vă cuprinde nu mai puțîn de 25 de truck-uri de mâncare, oferind o diversitate culinară pe gustul oricărui participant.

Zona VIP elevată, administrată de Fratelli, vă oferi o experiență premium participanților, oferind o vizibilitate de la înălțime a întregii zone de festival, cât și un after party specific Fratelli Timișoara.

Accesul către festival și din festival către oraș vă fi asigurat atât cu autobuz supraetajat, cât și cu mijloacele de transport în comun, puse la dispoziție în baza parteneriatului cu STPT, curse care vor fi gratuite pentru participanții la festival.

Abonamentele de 3 zile vor fi disponibile spre cumpărare până în data de 15 iunie, ora 23:59, urmând că din data de 16 iunie să fie disponibile doar biletele pe o singură zi de festival, la intrarea în eveniment.

Bilete disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-district23-83799/.

District23 este evenimentul ce a unit unele dintre cele mai importante festivaluri din Timișoara, în anul în care orașul este Capitala Europeană a Culturii, cu scopul de a crea un eveniment măreț, ce se întâmplă o singură dată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *