„ORFANI” de Dennis Kelly la Godot Cafe-Teatru Bucuresti

Thrillerul psihologic „ORFANI” de Dennis Kelly, in regia Elenei Morar, se joaca din aceasta toamna la Godot Cafe-Teatru (Str. Blanari 14 | 0736 414 244 | 021 316 16 82). Joi, 11 septembrie 2014, la ora 21:30, publicul este asteptat la un spectacol care exploreaza modul in care traumele copilariei si violenta in mediul urban pot influenta viata linistita a unei familii.

Distributia: Simona Cuciurianu, Ionut Grama si Laurentiu Banescu.
Regia: Elena Morar
Scenografia: Tudor Prodan
Durata: 1h35 min (fara pauza)
Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani!
Pret bilet: 30 de lei

Asociatia ProDrama prezinta in premiera in Romania piesa „ORFANI” de Dennis Kelly, intr-un spectacol construit pe structura unui sitcom cu accente de thriller psihologic si drama care promite sa tina publicul cu sufletul la gura, ridicand simultan probleme morale si sociale relevante – loialitatea fata de familie, responsabilitatea morala fata de comunitate, raspunderea in fata legii, discriminarea si violenta in mediul urban.

Helen (Simona Cuciurianu) si Danny (Ionut Grama) iau cina in apartamentul confortabil situat intr-un cartier rau famat dintr-un oras britanic. Dar seara le este data peste cap de Liam (Laurentiu Banescu), fratele lui Helen, care apare brusc la usa intr-o ipostaza surprinzatoare, insotita de explicatii pe masura. Urmeaza o noapte de dezvaluiri si decizii care ameninta sa destrame, incetul cu incetul, lumea linistita a cuplului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *