Overnight – Don Diablo vine pentru prima data in Romania

Dupa cum va spuneam si saptamana trecuta, OVERNIGHT, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania, ii va aduce la Cluj-Napoca pe doi dintre cei mai indragiti DJ mondiali: Fedde Le Grande si Tujamo. Dar se pare ca organizatorii evenimentului mai au o surpriza pentru voi.

Don Diablo, un cunoscut dj/producator olandez, va completa line-up-ul Overnight! Evenimentul va avea loc vineri, 21 Octombrie, incepand cu ora 21:00, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

DON DIABLO este un producător si DJ olandez de 36 de ani. A avut numeroase colaborări cu artişti precum Tiesto, Kelis , Diplo şi a remixat piesele unor trupe precum The Chemical Brothers, Gorillaz, Mika şi Bastille. Pe lângă activitatea lui muzicală, DON DIABLO sau pe numele său real Don Pepijn Schipper are şi o preocupare intensă pentru acţiunile caritabile. DON DIABLO a fost primul ambasador Dance4Life, o campanie susţinută de Naţiunile Unite împotriva SIDA şi HIV. În urmă cu doi ani, dj-ul olandez s-a implicat şi în producerea unor brăţări. Veniturile provenite din vânzările lor au fost donate spre o campanie care luptă împotriva cancerului.

Pretul unui bilet:
– 90 lei – pana in ziua evenimentului
– 100 lei – in ziua concertului
Biletele pot fi achizitionate de la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr. 27 din Cluj-Napoca sau online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *