Peste 80 000 de oameni au luat parte la District23

District23 este conceptul creat de VEST FEST, îmbrățișat de Flight Festival și Magnetic și care a luat naștere din dorința organizatorilor celor trei festivaluri de a realiza un festival cu adevărat mare, în anul în care Timișoara este Capitala Europeană a Culturii.

Cinci scene cu artiști de renume internațional și național precum: B.U.G. Mafia, Rag’N’Bone Man, Hedex, Subcarpati, Clean Bandit, Deliric X Silent Strike & Muse Quartet, Tom Odell și mulți alții. Scene dedicate muzicii Drum & Bass, trap sau muzicii retro.

Ateliere de instrumente tradiționale, improvizație, făurit caval sau battle mc, kids zone, ridicări cu balonul cu aer cald și un food court cu o gamă variată de bunătăți sunt doar câteva dintre lucrurile care s-au întâmplat la Aerodromul Cioca din Timișoara.

Zona de festival, împărțită în trei districte: VEST FEST, Flight Festival și Magnetic a fost atent realizată încât participanții să nu se plictisească încă de la venirea în festival și până la ora închiderii, beneficiind de zone precum păduricea de peste 80 de copaci creată chiar pe aerodrom; piscina supraterana sau plaja urbană, dar și zborurile cu avionul sau cortul Tech.

Au fost trei zile de poveste, în care Aerodromul Cioca a prins viață, culoare și sunet, sunetul unora dintre cele mai îndrăgite trupe la acest moment.

Scopul a fost atins, District23 este cel mai mare festival din Timișoara și a reușit să se poziționeze în top 5 cele mai mari festivaluri din țară în anul in care orașul deține titlul de Capitala Europeană a Culturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *