Primii artisti care vor urca pe scenele UNTOLD 2022

Organizatorii UNTOLD anunta primii artisti care vor urca pe scena principala a festivalului intre 4 si 7 August 2022. Unii dintre ei vin pentru prima oara in Romania sau la UNTOLD. David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE si Tujamo fac parte dintre cei invitati. Lor li se alatura Above & Beyond si artista britanica Anne-Marie, o premiera pentru tara noastra.  

O premieră pentru România, la festivalul UNTOLD, este Major Lazer (“soundsystem”), un proiect de muzică electronică format din Diplo, Jillionaire și Walshy Fire. Bazele acestei colaborări unice au fost puse de  DJ-ul şi producătorul american Diplo, iar ca stil, muzica trupei este o fuziune de genuri între reggae și dancehall, cu elemente din dance și electro house. Publicația americană Billboard a inclus proiectul Major Lazer în clasamentul celor mai buni 100 de artiști din spectrul dance. Single-ul ,,Lean On” a ajuns la un număr de 1 miliard 600 de milioane de stream-uri pe Spotify,  iar pe platforma YouTube, clip-ul oficial al piesei a trecut de 3 miliarde 160 de milioane de vizualizări. 

Solista britanică Anne-Marie are în palmares patru nominalizări la Brit Awards, inclusiv la categoria Best British Female Solo Artist, iar din 2021 face parte din juriul The Voice Marea Britanie. În această vară vine pentru prima oară în România. Anne-Marie a avut colaborări de succes cu Clean Bandit – ,,Rockabye”, piesă care a trecut de un milliard o sută de milioane de ascultări pe Spotify, iar melodia ,,FRIENDS”, la care a lucrat cu producătorul american Marshmello, e un alt success, pe YouTube având peste 927 de milioane de vizualizări. 

Above & Beyond se pregătesc pentru primul show la UNTOLD. Jono Grant, Tony McGuiness și Paavo Siljamäki sunt cei trei britanici din spatele celui mai respectat proiect trance. Primul lor album, ,,Tri-State” din 2005 a fost catalogat drept ,,BRILLIANT” și a primit 5 stele din 5 din partea publicației DJ Mag. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot, iar în 2016 și 2018 au fost nominalizati la premiile Grammy la categoria Best Dance Recording.

Fanii pot achizitiona abonamente pentru festival de pe untold.com, pana pe 11 februarie, la urmatoarele preturi:

4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe
4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe
4 Day Pass VIP: €340 + taxe

După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor ramane la acelasi pret, €340 + taxe. Cei care detin deja abonamente ANYTIME pot opta sa participe la editia din acest an. 

No Responses to “Primii artisti care vor urca pe scenele UNTOLD 2022”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *