Primii artisti din line-up-ul Neversea

Cea de-a treia editie a celui mai mare festival pe plaja din tara, NEVERSEA, va fi una spectaculoasa. In perioada 4-7 Iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA vor urca unii dintre cei mai buni artisti ai momentului.

G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, Rudimental Dj, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man și Subfocus DJ Set sunt primele nume din line-up-ul NEVERSEA.

Rapperul american, G-Eazy vine pentru prima dată în Romania, pe scena principală a festivalului NEVERSEA. Artistul a avut colaborări de succes cu Bebe Rexha, Britney Spears dar și cu fosta lui iubită, Hasley, pentru hitul „Him & I”.

Jessie J urcă pentru prima dată pe scena festivalului NEVERSEA. Melodii ca și „Price Tag”, „Domino”, „Bang bang” dar și multe alte hituri ale artistei vor răsuna în această vară pe scena principală a festivalului.

Afrojack, Lost Frequencies și Steve Aoki se reîntorc pe mainstage-ul festivalului și sunt nerăbdători să ajungă în fața fanilor din România.


În vară ne întâlnim la scenele secundare cu Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion și Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt.


Cei care nu si-au cumparat inca un abonament il mai pot achizitiona la pretul special de 449 de lei plus taxe pana joi, 14 februarie, la ora 10.00. După acest termen, pretul va fi de 499 de lei plus taxe. Pretul final al abonamentelor pentru festivalul NEVERSEA, editia 2019 va fi de 599 de lei
plus taxe.

Puteti sa va achizitionati abonamente de AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *