Robbie Williams – surpriza festivalului Untold

In această vara, pe scena principala a festivalului Untold va urca entertainer-ul numarul 1 al lumii, artistul britanic, Robbie Williams!Concertul din vara, de la Cluj-Napoca, este unul special și asta pentru că artistul si-a ales pentru anul 2019 doar cateva concerte in intreaga lume, printre care si festivalul UNTOLD. Organizatorii festivalului promit ca spectacolul va fi unul de neuitat, pus in valoare si de productia impresionanta pe care o vor pregati pentru acest eveniment. Show-ul va dura peste 1 ora si 30 de minute si va insuma peste 50 de muzicieni si dansatori care vor fi prezenti pe scena, alaturi de superstaru britanic.

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul
moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That în 1990. În 1995 artistul a decis că-și dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani, acesta a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are peste 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Artistul are nu mai puțin de 7 single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale u ocupat locul 1 în topurile britanice. De altfel, artistul britanic este cel mai bine vândut artist din Marea Britanie, cu peste 75 de milioane de albumevândute.

Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca “Feel”, “Angels”, “Rock DJ”, “Let Me Entertain You”, “Freedom”, “Millennium”, “She ́s The One”, “Old Before I Die”, “Kids”, “Eternity”, ” Something Stupid ”, “Radio”, “Bodies” și “Candy”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.