Se redeschide Sala Radio

Incepand din data de 31 mai 2021 au fost puse in vanzare biletele pentru concertele ce se vor derula in luna iunie la Sala Radio. Dupa cateva luni in care toate evenimentele stagiunii au fost transmise live de la Sala Radio – pe calea undelor sau online – publicul va reveni fizic in sala. 

Pentru a se asigura siguranța spectatorilor și a se respecta normele în vigoare în context pandemic, sala va fi plină în procent de 30% din capacitatea totală. NU este necesară prezentarea nici unui certificat de vaccinare sau test. Accesul la concertele organizate la Sala Radio este permis până la ora 18.50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile de acces afișate la intrarea în incinta clădirii și pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Primul concert pentru care se vor putea achizitiona bilete este cel prezentat de Orchestra Nationala Radio pe 4 Iunie 2021. Un frumos program Mozart/Schubert va fi dirijat de Lubnan Baalbaki (Liban) iar concertul va fi un prilej de a o aplauda in ipostază solistica pe pianista Sinziana Mircea.

Biletele in format electronic pentru toate concertele lunii iunie vor fi puse in vanzare incepand cu data de 31.05.2021 in sistem online pe iabilet.ro. Biletele se vor gasi si in magazinele Flanco, benzinariile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde in tara. 

De asemenea, biletele se pot achizitiona si de la  Casa de bilete a Salii Radio – incepand cu data de 02.06.2021.  

Programul Casei de Bilete : 
Luni – inchis
Marti – Vineri:  15:00-18:00

In zilele de concert/spectacol casa de bilete va fi deschisa pana la ora 18:50
Sambata – Duminica:  Inchis
In zilele de concert/spectacol (sambata – duminica):  14:00-19:00

 

One Response to “Se redeschide Sala Radio”
  1. dragan maria June 1, 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *