Sezonul estival s-a deschis pe plaja Neversea

Organizatorii festivalului Neversea au celebrat cel mai mare festival de muzica de la malul Marii Negre pe 9 si 10 iulie, pe plaja Neversea din Constanta, cu un concept unic de petreceri. Endless Neversea a adus pe scena DJ-i de top precum Dub FX, Mr Woodnote si Fedde le Grand, care au facut show-uri spectaculoase la mare.

Day Dreamers (Marwan, Dub FX & Mr Woodnote), DJ Shiver, DJ Andi si Julian Morris au completat experienta muzicala de pe plaja Neversea cu seturi de exceptie. Astfel a fost marcat weekend-ul in care ar fi trebuit sa aiba loc cea de-a patra editie a festivalului Neversea, care a fost amanata pentru 2022. 

Plaja Neversea este o oază de relaxare și distracție, un loc unde te poți retrage să trăiești bucuria, fie că asta înseamnă să te relaxezi privind marea, să savurezi cocktailuri delicioase, să te decontectezi prin muzica artiștilor Neversea, sau să participi la diverse activități sportive și de entertainment.  

La Neversea Beach escapada durează o vară întreagă. Plaja Neversea are 700 de șezlonguri, cu umbrele din stuf, o zonă VIP cu o amenajare specială cu baldachine, canapele, perdele și scoici din ratan, două baruri și două terase si șase vendori de mâncare.  De asemenea, cei care vor să lucreze de pe plajă, au o zonă special amenajată pentru “biroul de pe plajă”. 

Pentru cei care își doresc doar să se relaxeze, va exista și o zonă de masaj. Vizitatorii dornici de activități și mișcare au la dispoziție terenuri de volei și fotbal, dar și sporturi pe apă precum stand-up paddle, caiac, surf și kyte, sau cursuri de yoga la răsărit.

Serile de joi sunt gazda concertelor live pe plajă, cu trupe românești, iar serile de weekend aduc atmosfera de festival, cu 4 concepte de petreceri și stiluri de muzică diferite: Dreamscape (beaturi electronice, exotice și dinamice), Hypnotics (beaturi comerciale, cu arome de house, trance și EDM), Nostalgia (Retro/Disco/Future) și Fantasia (beaturi electronice, latino, dinamice). În acest weekend, între 15 și 17 iulie, fanii sunt așteptați la Nostalgia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *