Spectacol cu Magicianul Robert Tudor si Coloricii la Dino Parc Râșnov

Distracția continuă și în luna august în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul României, cu ocazia mult așteptatului weekend prelungit de Sfânta Maria. Organizatorii au pregătit pentru vizitatorii parcului, pe 14 august, începând cu ora 12:00, un spectacol extraordinar cu Magicianul Robert Tudor și Trupa Coloricii. Se anunță o mulțime de activități pentru cei mici, dar și invitați speciali care să îi atragă pe toți membrii familiei. Muzică, dans, trucuri de magie inedite, înghețată și concursuri cu premii surpriză.

„Vacanța de vară este dedicată distracției și învățării la Dino Parc Râșnov, așa că ne bucurăm să organizăm diverse activități în cadrul cărora familiile cu copii să petreacă timp de calitate împreună. Parcul este un adevărat muzeu în aer liber ce se întinde pe o suprafață de 4 hectare, iar toți cei ce ne vizitează pot explora în voie natura, cât și să se bucure de toate expozițiile științifice și lucrurile interesante puse la dispoziție,” a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Toate spectacolele și activitățile menționate vor fi incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *