Sunteti pregatiti pentru UNTOLD Festival?

Dragii mei, in mai putin de doua zile va incepe cel mai mare si cel mai asteptat festival din Romania: UNTOLD Festival. Pe parcusul a patru zile, 29 iulie – 2 august 2015, pe scenele special amenajate vor urca cei mai buni/cunoscuti artisti din lume: Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, David Guetta, ATB, Duke Dumont, Tinie Tempah, John Newman, Fedde Le Grand, Patrice, Gramatik, Lee Burridge, John Digweed, Fatman Scoop si multi altii.

Daca inca nu v-ati luat abonamente sau bilete de o zi, va recomand sa o faceti. Inca mai aveti timp. Abonamentele/biletele pot fi achizitionate de aici.

Ce trebuie sa stiti daca mergeti la festival:

1. Consultati programul festivalului. Este bine sa stiti exact cand si unde trebuie sa mergeti ca sa va vedeti artistul preferat.
2. Sa aveti intotdeauna asupra voastra un act de identitate.
3. Faceti-va o lista cu toate obiectivele pe care vreti sa le vizitati in Cluj. Orasul este foarte frumos. Ar fi pacat sa pierdeti ocazia de a-l vizita. Puteti sa folositi si lista mea: Parcul Central, Piata Unirii, Gradina Botanica, Cetatuia, Observatorul astronomic, Joben Bistro, Submarine Pub, Iulius Mall, Palatul Banffy, Muzeul Etnografic al Transilvaniei etc.
4. O rezerva de bani nu strica.
5. Instalati aplicatia de mobil a festivalului (iOS si Android). O sa fiti tinuti la curent cu toate nouatile.
6. O baterie externa este obligatorie. Stiti foarte bine cat de repede se consuma bateria unui smartphone.
7. Luati-va si haine groase la voi, eventual si o pelerina de ploaie. Nu se stie cum o sa fie vremea. Ati vazut cate probleme au fost la Electric Castle.
8. O sa aveti nevoie de un costum de baie pentru The Sunny Stage de la Strandul SUN.
9. Cititi regulamentul festivalului! Este bine sa stiti ca in zonele special amenajate ale festivalului nu aveti voie, de exemplu, nu aveti voie cu: sticle, mancare, conserve, bauturi, bannere sustinute de bete, umbrele, spray-uri, role, cutite, lanturi, scaune, droguri etc.
10. Informeaza-te din timp cu privire la spatiile de parcare disponibile.

De abia astept sa inceapa festivalul. Nu mai este mult pana joi. Ne vedem acolo!

untold-festival-2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *