TIFF revine intre 31 Iulie si 9 August

Cea de-a 19-a editie a Festivalului International de Film Transilvania va avea loc intre 31 Iulie si 9 August 2020. Avand in vedere contextul, TIFF propune o editie de vara cu multe proiectii in aer liber, atmosfera de vacanta si un program adaptat contextului. Atat deschiderea oficiala, cat si gala de inchidere vor avea loc în Piata Unirii din Cluj-Napoca, in inima orasului.

Proiectiile in aer liber vor fi organizate in spatii clar delimitate, iar scaunele vor fi pozitionate la distanta unele de altele. Accesul se va face prin culoare care sa permita triajul. Spectatorii se vor bucura de seri cu filme in Piata Unirii Open Air, Iulius Mall Open Air, Arkhai Sculpture Park de la Vlaha, Castelul Banffy de la Bontida sau in curtea Institutului Francez. Alte spatii de proiectie vor fi anuntate in curand.

Proiectiile de interior vor fi planificate dupa ce autoritatile vor adopta masurile care se impun in cazul salilor de cinema, directia urmata de majoritatea tarilor europene fiind de a permite ocuparea spatiilor in proportie de pana la 50% din capacitate.

Voluntarii care s-au inscris deja vor fi contactati pentru a-si declara disponibilitatea, iar cei care doresc sa se alature echipei se pot inscrie in continuare pe tiff.ro, pana pe 1 iulie.

Abonamentele TIFF au fost repuse în vânzare. Posesorii celor trei tipuri de carduri TIFF – X-Card, SuperCard și Iron Card – au 48 de ore la dispoziție pentru a-și procura în avans bilete la orice film sau eveniment special din program. Totodată, cardurile oferă acces la un număr de proiecții și evenimente speciale. Abonamentele pot fi achiziționate pe tiff.eventbook.ro și, în curând, pe aplicația oficială TIFF 2020. Cei care și-au păstrat abonamentele cumpărate la începutul anului le pot folosi pentru noile date.

No Responses to “TIFF revine intre 31 Iulie si 9 August”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *