Trei orase noi intra in turneul VAMA NECONVENTIONAL

Trupa Vama confirma trei orase noi pentru cel mai mare turneu national in 2021. Craiova, Cluj-Napoca si Sinaia Cota 2000 sunt locurile in care se extinde conceptul Vama Neconventional in luna august si completeaza experientele unice de micro-festival in comunitati frumoase din Romania.

  • CRAIOVA PODARI, VINERI, 13 AUGUST, CENTRUL DE ECHITATIE R&R
  • CLUJ-NAPOCA, VINERI, 20 AUGUST, PARCUL MUZEULUI ETNOGRAFIC “ROMULUS VUIA”
  • SINAIA, SAMBATA, 28 AUGUST, COTA 2000

Probele de sunet de la fiecare concert vor fi deschise, iar publicul va avea acces la ele. Dupa probe, fanii vor putea discuta cu formatia despre muzica in general, despre cum incep o cariera de muzician sau tot felul de tips&tricks care sa-i ajute sa-si faca din pasiune meserie. 

Tudor Chirilă, solist VAMA: ,Ne bucurăm să mai anunțăm 3 locații în turneul Vama Neconvențional – Craiova, Cluj și Sinaia. Toate sunt locuri speciale, o voi lua pe rând: la Craiova n-am fost de foarte mult timp și știm că avem un public care ține la noi acolo și abia așteptăm. Locația, care este la 5 km de Craiova, Centrul de Echitație este o locație care vine cumva în întâmpinarea conceptului nostru de neconvențional și mai ales de idee de micro-festival pe care o propunem la fiecare din evenimentele din turneu. Apoi, Parcul Muzeului Etnografic din Cluj, este un loc foarte frumos și special. Împreună cu Clujul știm că avem un public forță 😊 și cu care iarăși nu ne-am văzut de ceva timp. Iar încheierea turneului Vama Neconvențional se face la Sinaia, Cota 2000. Cu Sinaia am o relație specială, acolo am construit festivalul Sinaia Forever acum ceva timp și a fost un concept foarte frumos pe care l-am făcut două ediții la rând. Să cântăm la Cota 2000, care e un loc aproape spiritual, ni se pare cumva o încheiere spectaculoasă a acestui turneu național Vama în 2021.”

Pe langa cele trei orase noi anuntate, Vama Neconventional ajunge si in Targu Mureș (6 august), Rupea (7 august), Timisoara (14 august), Sibiu (21 august), Iasi (27 august). Concertul de la Sibiu, din Muzeul Astra se va transmite live, pe PRO TV Plus si Voyo.

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro si www.iabilet.ro:

– Early Bird (primele 300 bilete/locatie): 49 lei Acces General
– Sales: 79 lei Acces General 

În total vor fi puse în vânzare 2000 de bilete pentru fiecare din cele 10 locații ale turneului. Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați, cât și pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *