Tujamo, Mahmut Orhan, Aron Chupa si ATB vor aduce vibe-ul NEVERSEA in cluburile din Mamaia

Tujamo, Mahmut Orhan, Aron Chupa si ATB vor aduce vibe-ul NEVERSEA in cluburile din Mamaia, in vacanta de 1 Mai. Locatii: Fratelli Mamaia si Loft Mamaia.

Anul acesta festivalul NEVERSEA deschide sezonul estival cu minivacanța de 1 Mai. Petrecerile se vor ține lanț, începând cu data de 26 aprilie, când în clubul Fratelli din Mamaia va concerta TUJAMO, un artist cu foarte mulți fani în România și care a fost prezent atât la UNTOLD cât și la NEVERSEA.

Pe 28 aprilie în LOFT Mamaia, DJ-ul de origine turcă, MAHMUT ORHAN va găzdui una dintre petrecerile de neuitat din cluburile de la malul mării. Acesta va fi urmat, pe 30 aprilie, tot în LOFT Mamaia de ARON CHUPA. Tot pe 30 aprilie, dar de această dată în Fratelli Mamaia, ATB va întreține atmosfera pentru petrecăreții aflați în club.

Toți cei care numără zilele până la festivalului NEVERSEA sunt așteptați să-și facă încălzirea pentru cel mai așteptat eveniment de la malul Mării Negre.

Incepand de astazi, fanii festivalului NEVERSEA pot sa-si achizitioneze biletele pentru o zi. Pentru prima și a doua zi a festivalului, adica ziua de joi si ziua de vineri, pretul este de 250 lei plus taxe, iar pentru cea de-a treia si a patra zi, pretul este de 275 de lei plus taxe.

Acestea se pot achizitiona de pe neversea.com. Tot de aici se pot cumpara si abonamentele pentru cele patru zile de festival la pretul de 499 de ron plus taxe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *