Untold 2019: incepe campania BAC de 10

Campania “Bac de 10” continua si in acest an! Prin aceasta campanie, aflata deja la a cincea editie, organizatorii UNTOLD si NEVERSEA isi propun sa sustina performanta in educatie si sa-I premieze pe cei care iau nota 10 la examenul de bacalaureat. In acest an, cine ia nota 10 la examenul maturitatii, va primi un abonament gratuit pentru patru zile la editia aniversara a festivalului UNTOLD.

Pe lângă participarea gratuită la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, absolvenții de 10 vor primii fiecare și câte un voucher în valoare de 500 de ron din partea Kaufland România, pe care îl vor putea folosi în festival. În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la UNTOLD, cât și la NEVERSEA , după cum urmează:
• La festivalul NEVERSEA la prețul de 499 ron plus taxe din prețul final al
abonamentului de 599 ron plus taxe
• La festivalul UNTOLD la prețul de 715,20 ron plus taxe din prețul final al abonamentului de 892,32 plus taxe

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10

In campania de anul trecut, 104 absolventi care au promovat examenul de Bacalaureat cu nota 10 au primit abonamente cadou la cele mai tari petreceri ale anului 2018, UNTOLD si NEVERSEA. Alti peste 4000 de tineri au primit reducere la abonament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.