UNTOLD 2022 va avea loc in perioada 4-7 August

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume, isi va deschide portile in 2022, intre 4 si 7 august. Timp de 4 zile și 4 nopti, creatorii UNTOLD ii vor purta pe fanii festivalului prin lumi noi magice, cu diverse genuri muzicale, de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, grime, hip-hop, trip-hop, trance, tribale, reggae si multe altele.

În 2021, UNTOLD a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România cel mai bun line-up al anului. Peste 200 de artiști și DJ-i de top, printre care David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki, au urcat pe scena principală a festivalului, nerăbdători să-și revadă fanii, și au făcut show-uri special pregătite pentru ei. Peste 265.000 de participanți din peste 100 de țări ale lumii au resimțit libertatea, emoția și bucuria de a fi din nou împreună la un eveniment de amploare, marca UNTOLD, și au ascultat, în premieră, sute de piese noi ce abia așteptau să fie lansate.   

Primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse in vanzare joi, 18 noiembrie. Fanii se pot inregista pe untold.com/register pentru a fi primii care isi achizitioneaza intrarea la festival. Preturile pentru prima runda de abonamente sunt urmatoarele:

  • Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe 
  • Abonament General Access Risk Free – 139 euro + taxe 
  • Abonament VIP – 340 euro + taxe

Cei care detin deja abonamente ANYTIME pot alege sa participe la editia din 2022 sau la cea din 2023, in functie de preferinte, direct din contul de check-in, incepand de joi, 18 noiembrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.

No Responses to “UNTOLD 2022 va avea loc in perioada 4-7 August”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *