UNTOLD cauta peste 2000 de voluntari

Unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD recruteaza peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalului, iar unul dintre avantajele voluntariatului poate sa insemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui David Guetta, Martin Garrix, TYGA, The Script sau Dimitri Vegas&Like Mike. 

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor trebuie sa ai intre 16 si 35 de ani. Perioada de recrutare se incheie pe data de 3 august, iar raspunsurile catre voluntari vor fi trimise pana in data de 17 august.

                  Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizați în funcție de preferințe, dar și de aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde voluntarii pot activa sunt: artist crew, acreditări, check-in, emergency team, steward, logistică, comunicare, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care și self management. Cei aleși vor primi un echipament și acces la festival.

Inscrierile de voluntari pentru festivalul UNTOLD se fac pe https://untold.com/volunteers 

Festivalul UNTOLD are loc in perioada 9-12 septembrie 2021, la Cluj-Napoca. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *