UNTOLD FESTIVAL 2021 – peste 11.000 de abonamente vandute joi

In prima runda de vanzare din acest an, care a avut loc joi, 10 iunie, fanii au achizitionat peste 11.000 de abonamente pentru editia din acest an a festivalului UNTOLD. Ei se alatura celor peste 45.000 de fani care au cumparat deja abonamente in 2020. 

Venim din nou cu super vești. Anul 2021 se anunță a fi unul magic și asta datorită fanilor UNTOLD. Fanii festivalului au demonstrat încă o dată că, pentru ei, UNTOLD este cel mai așteptat eveniment, mai ales în acest an atât de special.

Cei care nu au reusit inca sa-si achizitioneze un abonament pentru cea de-a sasea editie UNTOLD o pot face in curand, cand organizatorii vor iesi cu o noua transa de abonamente. 

UNTOLD isi va deschide portile intre 9 si 12 Septembrie 2021. Astfel, UNTOLD este unul dintre putinele festivaluri de amploare internationala care se va desfasura in acest an. Toti fanii care si-au cumparat abonamente pentru UNTOLD 2020 si le-au transformat in abonamente ANYTIME, pot opta incepand de joi, 10 Iunie, pentru editia din 2021. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *