Untold si Cercle deschid portile turistice ale Romaniei

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice ale Romaniei, Castelul Peles, devine pentru cateva ore parte din povestea UNTOLD si locul in care legenda muzicii techno, OXIA va sustine un spectacol special. Evenimentul va avea loc luni, 22 aprilie, începând cu ora 19.00 pe platoul din fata castelului si toate cele 300 de bilete scoase la vanzare au fost vandute deja.

Evenimentul este organizat de platforma digitals internationals CERCLE in parteneriat cu festivalul UNTOLD si cu Institutul Cultural Roman din Franta.

Acest eveniment își propune să promoveze parteneriatul dintre Franța – România 2019, un program cultural ce vizează, printre altele, îmbunătățirea relațiilor dintre cele două state prin intermediul a peste 300 de activități artistice, științifice, culturale și educaționale.

UNTOLD susține acest eveniment în calitatea sa de Ambasador al Turismului Românesc, misiune prin care organizatorii și-au asumat, an de an, să promoveze cele mai importante obiective turistice ale României și să atragă cât mai mulți turiști străini către țara noastră.

Și la acest eveniment peste 90 la sută dintre participanți sunt străini care vin special pentru acest show, descoperind cu această ocazie și țara noastră. CERCLE este o platformă digitala ce organizează și transmite live concerte de muzică electronică în toata lumea, amplasate în spații neobișnuite, selectate cu atenție.

Comunitatea Cercle inseamna milioane de oameni din intreaga lume, iar luni, 22 aprilie, la apusul soarelui, show-ul de la Castelul Pelea poate fi vazut live pe platforma CERCLE.

Photo: Nico Trinkhaus – Peleș Castle | Sinaia, Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.