Untold si Neversea lanseaza a patra editie a campaniei de donare de sange, Blood Network

Impreuna cu Institutul National de Transfuzii Sanguine si cu platforma de donare de sange „Si Eu Donez”, organizatorii UNTOLD si NEVERSEA au lansat ieri campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din Romania.

In 2018, campania se va desfasura in perioada 29 Mai – 29 Iunie in toate centrele de transfuzii din tara.

Doritorii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din sase orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Brasov si Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

• CLUJ-NAPOCA: 26, 27 MAI, BULEVARDUL EROILOR
• BRAȘOV: 2, 3 IUNIE, AULA UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA
• IAȘI: 9, 10 IUNIE, PALATUL CULTURII
• TIMIȘOARA: 9, 10 IUNIE, PARCARE FACULTATEA DE POLITEHNICĂ, BD VASILE PÂRVAN
• BUCUREȘTI: 16, 17 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
• CONSTANȚA: 23, 24 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Mecanismul va fi urmatorul: cine donează sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 499 de lei plus taxe din prețul final de 650 lei + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA la prețul special de 399 de lei plus taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *