UNTOLD – Sparks of Magic va fi transmis pe PRO TV

Zilele dedicate UNTOLD 2020 se vor incheia cu un show de televiziune marca UNTOLD – SPARKS OF MAGIC, care va fi transmis la PRO TV, duminica, 2 August, dupa miezul noptii.

Show-ul își propune o incursiune printre cele mai emoționante și spectaculoase momente ale celor 5 ani de festival, mesaje ale unor artiști care au urcat pe scenele festivalului, dar și povești nespuse ale unor invitați în emisiune, care au luat parte la povestea UNTOLD. Cabral, care a fost prezent la toate edițiile UNTOLD, va fi gazda emisiunii și a pregătit cele mai intense amintiri și experiențe pe care le va povesti alături de invitații săi. 

Alex Dima, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otrava, Diana Fabuloasa si Pavel Bartos sunt doar cativa dintre invitatii din emisiune si se numara printre sutele de mii de fani care vin in fiecare an la festival. 

Pe langa discutiile legate de muzica, experiente si mesajele artistilor, Cabral va atinge in emisiune si o alta latura a ceea ce inseamnă festivalul UNTOLD si anume: impactul financiar in comunitate, campaniile de CSR, povesti ale fanilor, dar si ale comunitatii din Cluj-Napoca. 

Pe lângă emisiunea transmisă la PRO TV, organizatorii UNTOLD le-au pregătit fanilor, în cele patru zile în care ar fi trebuit să se desfășoare festivalul, show-uri în premieră ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală, însă care n-au fost transmise până acum. 

Unul dintre cei mai mari DJ-i ai lumii, un invitat surpriză, pregătește un show în premieră pentru UNTOLD, difuzat sâmbătă, 1 august, începând cu ora 21:00, pe canalul de YouTube al festivalului. Acesta va fi disponibil doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Toți cei care se află în posesia unui abonament Anytime vor primi automat link- ul de acces la acest stream privat. Cei care se înscriu vor primi apoi acces la un livestream privat, pe care îl vor putea viziona la ei acasă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *