VAMAFEST, urmarit de peste 2,6 milioane de romani

Timp de doua zile, peste 2,6 milioane de fani au urmarit VAMAFEST, primul festival digital al unei trupe din Romania. Maratonul de muzica, educatie si storytelling, sustinut live de trupa VAMA a fost un real succes atat in lumea digitala, dar si in transmisia de la PRO TV.  

VAMAFEST a inceput vineri, 27 noiembrie, la ora 11:00, pe pagina de Facebook VAMA si Tudor Chirila. Show-ul a fost preluat si pe paginile de facebook UNTOLD, Neversea si KISS FM. Vineri, dupa miezul noptii, festivalul a fost difuzat in direct si pe PRO TV, cu o sesiune live de karaoke cu fanii trupei VAMA si cu un concert Best Of, la care au participat ca invitati speciali, Guess Who, Jean Gavril si Omu Gnom. Peste 746.000 de romani au urmarit cel putin un minut spectacolul la PRO TV, care s-a incheiat la 2:30 dimineata.

Prima zi de VAMAFEST a fost urmarita in online de peste 1,1 milioane de romani, iar a doua zi de peste 780.000 de fani. Pe toata durata evenimentului, fanii au lasat mii de comentarii pe Facebook si au distribuit live streaming-urile pe paginile lor.

Festivalul realizat de una dintre cele mai îndrăgite trupe pop-rock din România a însemnat 7 ore de muzică cu peste 50 de cântece marca Vama Veche și Vama, ateliere și dezbateri despre muzică, nenumărate povești și multă distracție.

Timp de două zile, fanii s-au bucurat de o adevărată călătorie muzicală prin timp și amintiri, alături de trupa lor preferată, având ocazia să asculte live cântece pe care nu le-au auzit vreodată la concertele VAMA. Întregul festival digital a fost realizat în studioul trupei VAMA, locație care a fost transformată timp de 2 zile în scenă, studio de televiziune, sala de repetiții și studio de producție muzicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *