Cele mai populare sloturi pe Facebook pe care le poţi juca

Rețelele de socializare fac parte din viețile și obiceiurile noastre cotidiene și ne poartă gândurile, ideile, informațiile, oferind un sentiment de confort și deconectare de la agitația și stresul zilnic. Ne place să împărtășim detalii despre viața noastră, în scopul de a ne face plăcuți și petrecem timp pe aceste rețele sociale pentru a ne distra, pentru că multe dintre ele oferă și jocuri de tot felul. Din această categorie, o explozie de popularitate o au sloturile, din categoria jocurilor de cazinou. Pe Facebook – cea mai populară rețea de socializare – le puteți juca de plăcere, dar puteți încerca să jucați și sloturi online cu speciale pe bani reali, în cazinouri consacrate.

Categoria de sloturi pe Facebook a crescut exponențial, iar dintre acestea, cele mai populare atrag un număr record de jucători, ce se află în căutarea unui moment de relaxare. Sunt extrem de căutate și numărul de alegeri disponibile este copleșitor, dar asta nu împiedică apariția unor noi titluri. Este necesar doar să aveți un cont de Facebook și de îndată ce vă logați puteți accesa categoria de sloturi de pe orice dispozitiv, fie telefoane și tablete cu Android, Windows sau IOS.

Sloturile Zynga sunt unele dintre creațiile a căror popularitate continuă să crească, bucurându-se de un număr record de utilizatori activi (zilnic și lunar). Este perfect compatibil cu mediile mobile, iar acest lucru contribuie la popularitatea acestui titlu. Jocul este captivant și se bucură de o grafică superbă, iar în timp ce învârtiți rolele va fi nevoie să călătoriți prin multe lumi magice pentru a colecta monede. Aceste sloturi pot fi jucate împreună cu prietenii, în scopul dobândirii jackpotului, iar această opțiune crește factorul distracție.

Slotomania este un alt exemplu al unui slot de pe Facebook, extrem de popular. Încă de la lansare a atras peste 14.000.000 milioane de jucători, iar aceștia își doresc o versiune dedicată pentru mobil. În momentul de față Slotomania poate fi găsit și în afara rețelei Facebook. Dacă nu este atât de popular precum primele două mențiuni, slotul DiLigo este unul dintre cele mai amuzante. Nu numai că este oferit gratuit membrilor rețelei de socializare, dar primiți și un număr de token-uri pentru a vă distra. Scopul este să adunați mai mute puncte decât prietenii dumneavoastră, deci putem observă și latura competitivă implicată. Experiența jucătorului este îmbunătățită pe măsură ce jucați mai mult, întrucât veți primi mai multe recompense și un statut aparte. Pentru a juca acest slot, de îndată ce vă logați în cont adăugați-vă aplicația la profil.

Sloturile Lucky prezintă o calitate deosebită, lucru apreciat unanim de peste 1 milion de membri. Pot fi jucate atât de pe calculator, cât şi de pe mobil sau tabletă si sunt extrem de interactive. Jucătorii activi primesc monede virtuale şi veţi debloca mai multe variaţii pe măsură ce jucaţi mai mult. Jocuri noi sunt adaugate în permanentă, atât pentru a râsplăti eforturile jucătorului, cât şi pentru a-l încuraja să işi depăşească recordul stabilit anterior. O aplicaţie excelentă!

Sloturile 3D sunt o categorie aparte, iar popularitatea acestei aplicaţii creşte în fiecare zi. In fiecare săptamână sunt câştigate milioane de monede, spre deliciul jucătorilor, iar în fiecare zi de Sămbătă se acordă un bonus special, intitulat Bonus de Weekend! Sloturile 3D sunt o aplicaţie preferată de mulţi membrii şi merită atenţia amatorilor de sloturi de pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *