Cum sa promovezi un site in Romania

O sa fiu foarte ironic in textul de mai jos. Sper ca o sa intelegeti asta.
Cum sa promovezi GRATIS un site de socializare in Romania? Este chiar destul de simplu daca nu ai pic de rusine. Creezi un eveniment de Facebook cu titlul “Black Friday – GRATIS 33.333 coduri de 5 euro”, inventezi un regulament ca cel de mai jos si astepti naivii sa vina.

De Black Friday primii 33.333 valizi primesc gratuit un cod de reincarcare cu valoarea de 5 euro. 18.300 sunt validati pana in prezent.

Pentru a participa, trebuia sa faci urmatori pasi:

1. Click pe “Particip”
2. Fa-ti cont pe www.bree.ro
3. Invita toti prietenii tai. (dreapta sus – sub poza evenimentului)
4. Scrie aici pe perete “Particip” si reteaua pentru care vrei codul de reincarcare VODAFONE / ORANGE / COSMOTE /

Codurile de reincarcare se vor trimite dupa ce 33.333 de membrii participa, si vor fii trimise prin Mesaj pe facebook tuturor castigatorilor.

Atentie: Pentru a fi sigur ca o sa fiti pe lista celor care vor primi coduri, sa nu omiteti niciunul din cei 4 pasi de mai sus.

Simplu, nu-i asa? Pana in prezent, 34,039 de naivi participa la eveniment iar alti 6.626 sunt inca in dubiu. Rezultatul pentru site-ul bree.ro? “53.089 de fete şi băieţi sunt aici, zilnic intră pe Bree.ro 2.105 fete şi băieţi interesaţi de socializare, prieteni, discuţii şi premii.”
Ah da, un link de profitshare pe pagina evenimentului nu strica. Mai face si omul un ban cinstit…

Mai are rost sa va spun ca “evenimentul” acesta este o farsa/teapa? Mai are rost sa va spun ca nimeni nu o sa primeasca vreun cod de cartela? Mai are rost sa va spun ca cei care participa la astfel de concursuri sunt cel putin naivi?

Sursa: aici.

3 Responses to “Cum sa promovezi un site in Romania”
  1. Bogdan Dascalescu November 26, 2013
  2. andrei November 26, 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *