Inca un concurs teapa pe Facebook…

Se pare ca si Andra Maruta s-a hotarat sa urmeze exemplul “sotului ei” si sa ofere un telefon cadou pentru doar un like si un share pe Facebook. Evident, acest concurs, la fel cum se intampla cu toate concursurile de pe Facebook, este o MARE TEAPA. Andra are lucruri mai bune de facut. Dar nimeni nu prea vrea sa inteleaga acest lucru…

Simt nevoia sa ma repet:

Dragii mei, nimeni nu o va dea absolut nimic in viata aceasta pentru un like si un share pe Facebook. Nu exista “gratis” in aceasta lume. Toate cadourile au un scop. Care este scopul acestui concurs? Proprietarul paginii de Facebook vrea sa stranga cat mai multi fani. Dupa ce o sa ajunga la un numar destul de mare, o sa schimbe numele paginii si o sa se foloseasca de ea.

Poate ca o s-o foloseasca pentru a vinde diferite lucruri. Poate o sa vanda pagina, poate o sa o monetizeze folosind diverse programe de afiliere. In orice caz, scopul acestor concursuri este simplu. Proprietarii vor sa castige bani de pe urma naivilor care cred in orice, fara sa se deranjeze sa verifice daca acel concurs este real.

Oare este chiar asa de greu sa iti pui o intrebare simpla? Oare este chiar asa de greu sa iti dai seama ca absolut nimeni de pe aceasta planeta nu o sa iti dea un telefon de ultima generatie intr-un concurs cu like si share?

concurs-teapa-facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *