Selfie-ul poate dauna grav sanatatii

Selfie-ul poate dauna grav sanatatii. Mai grav decat v-ati putea imagina! Banuiesc ca stiti ce este acela un selfie si sunt aproape sigur ca v-ati saturat de toate domnisoarele care, pentru ca se cred fotomodele, posteaza poze fara numar pe retelele de socializare (facebook/instagram). Doamne fereste sa nu-i vezi fata lui pisi de vreo trei-patru ori pe zi!

De ce isi fac oamenii selfie-uri? Din narcisism si o nevoie nemasurata de atentie. Ce se intampla cand aceasta nevoie de atentie depaseste orice imaginatie? Te urci pe un vagon de tren pentru a-ti face un selfie si mori electrocutat.

O tânără de 18 ani din Republica Moldova a murit duminică, 10 mai, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, acolo unde fusese transferată de urgenţă, cu o zi înainte, de la Iaşi. Anna Ursu, elevă în Iaşi, la Liceul “Miron Costin”, a mers în după-amiaza zilei de vineri, 8 mai, împreună cu o colegă de 17 ani din Republica Moldova, elevă la acelaşi liceu, să se fotografieze pe vagoanele unui tren de marfă garat într-o staţie CFR de la marginea Iaşiului.

Cele două adolescente s-au urcat pe tren fără să ia în considerare că linia electrificată, de 27.000 de volţi, se află sub tensiune. Au fost trântite pe platforma vagonului de descărcarea electrică puternică, iar hainele tinerei de 18 ani au luat chiar foc. Citeste mai mult: adev.ro/no6lp2

Am mai spus asta si in trecut: retelele de socializare creeaza monstri… si ii omoara.

selfie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *