You (2018) – Tv Series

Serialul You (2018 – crime, drama, thriller, psihologic) este cu siguranta cea mai mare surpriza (placuta) pe care am avut-o in ultima perioada. Va spun sincer, aveti sanse foarte mici sa gasiti un serial atat de interesant si captivant ca acesta.

Daca va plictisiti si cautati un serial bun, look no further. Incercati primul episod din You. Va garantez ca nu o sa va para rau.

Povestea: Imagineaza-ti ca faci cunostinta cu o femeie interesanta, o femeie care te face sa iti doresti ceva serios. Avand in vedere ca ii stii numele si ca ai fost ranit in trecut, te gandesti totusi ca nu ar fi rau sa o verifici inainte sa o cunosti mai bine.

Asa ca ii descoperi profilul de Facebook / Instagram, afli ce ii place si ce nu ii place, locurile pe care le-a vizitat, locurile preferate, cine sunt prietenii ei, ba chiar gasesti si adresa ei cu ajutorul unei poze de pe profilul ei.

Evident, nu strica sa o urmaresti putin si sa descoperi programul ei si lucrurile pe care le ascunde. Doar iti doresti ceva serios, nu? Ar fi pacat sa te minta si sa cazi din in cercul acela vicios in care esti dezamagit si suferi la nesfirsit. Si daca tot ii cunosti programul, parca nu ar fi rau sa te intalnesti din nou cu ea din “intamplare”.

Cum continua aceasta poveste. Puteti afla mai multe daca vedeti serialul…

2 Responses to “You (2018) – Tv Series”
  1. Anca January 28, 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *